Om kenneln och mig

Jag heter Maria Anagrius och arbetar som gymnasielärare i Sigtuna.  Jag bor i ett litet hus i Håbo kommun cirka fem mil från Stockholm. Under loven befinner jag mig ofta i Junibodsand utanför Sundsvall. 

Mitt intresse för dvärgpinschern började 2009 och 2010 flyttade min första tik hem till oss. Det dröjde inte länge förrän ännu en dvärgpinscher flyttade in - och sedan ännu en. Under tiden växte intresset för att en dag starta en egen uppfödning. 

Till vardags är vi mycket ute i skog och mark och en del tid ägnas åt utställningar. Jag är så förtjust i denna härliga, roliga, arbetsvilliga, glada, pigga och smarta hundras som älskar när det händer saker men som också kan ta ta det lugnt under en filt i soffan.

Min kennel FCI-registrerades i början av maj 2016 och kort därefter föddes den första kullen. Lyckan var gjord och starten på min egen uppfödning kunde börja!

Målet med aveln är att föda upp trevliga, friska och snygga hundar med korrekt exteriör i linje med FCI:s standard för dvärgpinschern - en hund som förgyller tillvaron för er som önskar en dvärgpinscher från mig. 

Jag är medlem i Svenska Kennelklubben (SKK), Svenska Schnauzer Pinscherklubben (SSPK) och Dvärgpinscherklubben. Jag följer de regler, avtal och och rekommendationer som SKK formulerat.

Välkommen att ta kontakt!

Telefonnummer: +46 70 220 13 75

E-post: mariaanagrius@hotmail.com 

Skapa din hemsida gratis!